Dołanczam się do prośby.
[O1] numery częsci? gdzie je można ustalic?
Zwiń
X
-
Grudzien, bede bardzo wdzieczny. Domyslam sie ze te rozne kolorowe paski oznaczaja twrdosc (bo co innego moga). Ale mam pytanie, kiedy sprawdzales w Etce numery tych co Ci podalem to byla koniecznosc wybrania wersji silnikowej?. Jestem ciekaw czy jak wybrales diesla to wyskoczylo ci az tyle rodzai?...1,9 TDI Octavia II DSG
Komentarz
-
-
Gima w tej wersji co mam niema wyboru silnika. Jak jest jakas część która jest rózna w róznych silnikach to własnie w opisie jest zaznaczona. To sawszystkie mozliwe rodzaje spręzyn w octavi 2.
OCP Team nie ta wersja co ma jest mocno okrojona, ale powinna wystarczyć Kedziorowi. aktualnie probuje ciagnąc z netu szerszą wersje ale mozolni to idzie bo 9GB.W tej mojej jest tylko dostepna opcja "instrukcja napraw"-jak cos rozebrac złożyć i co od czego jest.
Komentarz
-
-
Siemano! Opisik instalacji:
-Wiadomo najpierw zarzucamy plytke instalacyjną.
-wiadomo setup.exe wybór jezyka itp
-potem trza wpisac name "johnnolan"
-lepiej instalowac na ścieżce domyślnej
-nastepny wybór który jest ważny (oprocz normalnych bzdetów typu język) REPAIR Operations List
- po paru kliknieciach "next" bedzie trza wpisać kod,nic tu nie wpisujemy tylko zmykamy to okienko
-next....cos tam.. potem program powinien spytac o restart-TAK-
-nastepnie z tej samej płyty uruchamiamy setup_2.exe
-następnie zykle pierdoły i finish
-teraz wkladamy druga płyte i normalnie instalujemy z setup'a
-startujemy elsawin administrator
username: admin
password: admin
- wchodzimy w prace(serices) -klikamy kod(code) potem code request(odczyt kodu)
-właściwy kod jest kod provisional(albo ten drugi, nie pamietam) ops: wpisywany od tyłu
-nastepnie musimy utworzyc nowego użytkownika BEZ PRAW ADMINISTRATORA
-nazwa uzytkownika i haslo moga byc dowolne
-dalej numer imporetara to 123 a delera 12345
-no i next itp
potem uruchamiamy elsawin i żeby sie zalogować wpisujemy nasz login i hasło
a pamietamy że to mocno okrojona wersja i dzialaja tylko instrukcje napraw
w razie problemow pisać
POZDRO!
Komentarz
-
Komentarz